Món Esport
El Sabadell continua la seva travessia pel desert (3-0)
  • CA

El Sabadell no se’n surt. I el que és pitjor, ha perdut la determinació a les àrees. Els d’Antonio Hidalgo naveguen al Carlos Belmonte i continuen immersos en la seva particular travessia pel desert en aquest retorn a la Liga Smartbank (3-0). L’Albacete, que només havia estat capaç de sumar un punt en les primeres cinc jornades, superen els arlequinats en un partit marcat per quelcom que el Sabadell és incapaç de trobar: l’eficàcia. Una diana d’Arroyo a la primera meitat i dues altres d’Álvaro Peña i Zozulya a la represa sentencien un Sabadell que necessita reaccionar amb urgència.

I això que el relat semblava que podia anar bé per als vallesans. De fet, veient els primers minuts, ningú hauria endevinat el veredicte final del partit. Però la determinació, malauradament per a aquest Sabadell, està marcant un autèntic abisme aquest any. La tònica s’està repetint sistemàticament: els d’Hidalgo perdonen i el rival no ho fa. I així ha arribat el primer de l’Albacete, quan Arroyo ha perforat la porteria sabadellenca quan prèviament els catalans havien perdonat infinitat d’ocasions (1-0).

A la represa el guió no ha canviat. Amb un Albacete a veure-les venir, el Sabadell ha tornat a pecar de passerell fins que el rival ho ha sabut aprofitar. Primer Álvaro Peña (2-0) i després Roman Zozulya (3-0), aprofitant dos regals de la defensa vallesana, han sentenciat el duel. No hi ha hagut reacció. El Sabadell continua amb el caseller a zero i, si bé és cert que això és molt llarg, també ho és que sumar és ja un imperatiu per a un equip que no troba la tecla en aquesta Segona Divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa