Món Esport
La crítica de Dani Alves al president del Brasil per la seva gestió del coronavirus

Dani Alves no ha tingut cap mena de problema a carregar contra el president del Brasil, Jair Bolsonaro, per la seva gestió de la crisi del coronavirus. L’exjugador del Barça, actualment al São Paulo, ha utilitzat les xarxes socials per denunciar la irresponsabilitat del dirigent ultradretà davant la propagació de la pandèmia, que ha titllat de “grip petita”. “Alguns governants han d’abandonar el concepte de terra arrasada, de prohibir el transport i el confinament en massa. Per què es tanquen escoles quan són estranys els casos fatals amb menys de 40 anys?”, va declarar Bolsonaro.

“Respecto molt la seva presidència, però hi ha moltes persones que estan lluitant contra la pandèmia i com a la persona més important d’aquest país hauria de pensar més en el bé col·lectiu. És un moment molt difícil per al món i per a la nostra població, no hem de menysprear la situació, sobretot si no tenim la cura. Com a ciutadà humil, expresso la meva opinió, perquè no vull viure sense poder compartir moments amb la gent ni viure amb por d’ells”, ha publicat el jugador brasiler a través del seu compte d’Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senhor presidente, respeito muito a sua presidência, respeito muito a vossa senhoria, masssss, são muitas famílias e muitas pessoas trabalhando em pro do combate a essa pandemia e o senhor como a pessoas mais importante desse país, deveria também presar pelo o bem do nosso país e do nosso povo. É um momento muito difícil para o mundo e para nossa população, não devemos desfazer dessa situação, sobre tudo se não temos cura para ela. Como um humilde cidadão eu venho expressar a minha opinião, pois não quero viver sem poder compartilhar momentos com as pessoas nem viver com medo delas. !!QUE DEUS ABENÇOE O BRASIL E O MUNDO!! #FiquemEmcasaPeloAmorAoProximo #QueDeusNosProteja #Amem🙏🏾

A post shared by Dani Alves (@danialves) onNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa