Món Esport
La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany

Cristiano Ronaldo està donant molt de què parlar en el seu retorn a la Premier League anglesa. Si bé el portuguès està tenint bons números malgrat la seva avançada edat (té 37 anys, una edat amb la qual els futbolistes acostumen a retirar-se o disputar lligues menors), el seu Manchester United està donant molt a desitjar. Després de fer fitxatges de renom, com el seu o el de l’exmadridista Raphaël Varane, i de mantenir Paul Pogba a la plantilla, els red devils han quedat eliminats de la Champions als vuitens, mentre que a la lliga domèstica podrien fins i tot quedar fora de les places que donen accés a la principal competició continental. I sobre aquesta situació s’ha referit una llegenda dels mancunians, i alhora excompany de Ronaldo: Wayne Rooney. De fet, l’anglès s’ha referit a la incorporació de Ronaldo com un dels problemes.

Les crítiques (constructives) de Wayne Rooney, excompany de Cristiano Ronaldo al Manchester United

En declaracions a Monday Night Football, un programa de tertúlia futbolística al canal britànic de televisió Sky Sports, Rooney va afirmar que aquest curs, Cristiano Ronaldo “ha marcat gols importants en els partits de la Champions League al principi de la temporada, i també un hat-trick contra el Tottenham, però crec que si mires cap al futur del club, has d’anar amb jugadors més joves i afamats per fer tot el possible per aixecar el Manchester United en els propers dos o tres anys”.

Cal recordar que el United, acostumat a guanyar lligues i competir a Europa, està travessant una de les seves pitjors etapes. No guanya una Premier League des de l’any 2013, i no aixeca una Champions des del 2008. Hi ha crisi al club anglès, que, en l’etapa d’Alex Ferguson (de 1986 a 2013) a la seva banqueta, ho guanyava quasi tot any rere any.

La infantil reacció de Cristiano Ronaldo

Després de les declaracions de Rooney, el mateix exfutbolista i entrenador del Derby County anglès va publicar a Instagram una foto al plató del programa en qüestió, on surt ell, acompanyat d’un altre exfutbolista (del Liverpool), Jamie Carragher, i el presentador, David Jones. I precisament en aquesta publicació, Cristiano Ronaldo, coneixedor de les declaracions del seu excompany, va comentar “dos gelosos”, fent al·lusió a Rooney i a Carragher.

Foto del perfil d’Instagram de Wayne Rooney
La resposta de Cristiano Ronaldo, titllant Rooney i Carragher de “gelosos”

La resposta de Wayne Rooney, citant Leo Messi, que no haurà agradat gens al portuguès

Això no va passar inadvertit per a Rooney que, després, en una roda de premsa en qualitat de tècnic del Derby County, i preguntat pel comentari del portuguès a la xarxa social, va expressar que “diria que no hi ha un jugador de futbol al planeta que no estigui gelós de Cristiano. La carrera que ha tingut, els trofeus que ha guanyat, els diners que ha guanyat. El six-pack, el seu cos. Crec que tots els jugadors menys Lionel Messi estan gelosos de Cristiano”. Un pal enorme a Ronaldo, tenint en compte la seva competitivitat i desig de ser i de sentir-se el millor.



Més notícies
Jürgen Klopp i Pep Guardiola, entrenadors del Liverpool i del Manchester City | Europa Press
Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Notícia: Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Comparteix
Cristiano Ronaldo i Pep Guardiola dominen a Anglaterra, en una llista sorprenent copada pel Manchester United
Diego Armando Maradona fa el gol de 'La mano de Dios' al Mundial de l'any 1986 | Europa Press
Subhasten la samarreta més icònica de la història del futbol
Notícia: Subhasten la samarreta més icònica de la història del futbol
Comparteix
És la que va fer servir Maradona per marcar dos gols increïbles contra Anglaterra al Mundial de l'any 1986

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa