Cristiano Ronaldo torna a ser investigat per violació

La Policia Metropolitana de Las Vegas ha reobert la investigació per la suposada violació del portuguès a Kathryn Mayorga el 13 de juny del 2009

Cristiano Ronaldo, després d'un partit amb la Juventus.

Cristiano Ronaldo, després d’un partit amb la Juventus. | EFE

La Policia Metropolitana de Las Vegas ha reobert la investigació per la suposada violació de Cristiano Ronaldo a Kathryn Mayorga, exmodel, el 13 de juny del 2009, setmanes abans de l’arribada del portuguès al Reial Madrid. Tot i que aquesta va acceptar un acord extrajudicial de 375.000 dòlars per retirar els càrrecs, Aden Ocampo, portaveu del departament policial, ha confirmat que la víctima ha demanat que es torni a investigar i així s’ha fet.

 

La Policia encara té l’examen mèdic al qual va ser sotmesa Mayorga després dels fets. Sempre segons el portaveu de l’organisme, ara s’intentarà extraure l’ADN de l’agressor per tal d’aclarir el que va passar. La setmana passada, els advocats de Cristiano Ronaldo van anunciar accions legals contra el diari alemany Der Spiegel quan aquest va revelar el testimoni (“fals”, segons aquests) de la víctima. “Et vaig dir no, no i no. Et vaig cridar i pregar que paressis. Mai havia tingut tanta por”, va narrar Mayorga, entre d’altres, en l’entrevista.

Nou comentari