Món Esport
Cristiano Ronaldo supera el coronavirus i torna a una convocatòria
  • CA

Després de més de mig mes sense poder sortir de casa i sense poder jugar a futbol, Cristiano Ronaldo ha donat definitivament negatiu a les proves del coronavirus i s’ha pogut reincorporar al seu equip. La seva quarantena ha estat polèmica: se l’ha acusat de saltar-se-la i ha arribat a assegurar que les PCR “són una merda”. 

En total, Cristiano s’ha perdut fins a quatre partits de la Juventus i el conjunt de Torí s’ha vist immers en una crisi de resultats durant aquesta etapa. Els italians han empatat dos partits de la Serie A, han perdut contra el Barça a la Champions i només han estat capaços de guanyar el Dinamo de Kiev, també en competició europea.

Ara, però, Ronaldo ha pogut tornar a entrar a una convocatòria d’Andrea Pirlo i de ben segur que el seu paper amb l’equip bianconero serà clau per poder sortir d’aquesta mala ratxa. La Vecchia Signora és sisena a la Serie A i el líder, el Milan, els treu fins a quatre punts, cosa que no es veia des de feia temps a la Lliga italiana. El primer compromís, davant l’Spezia avui diumenge 1 de novembre a les 15:00h.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa