Món Esport
Cristiano Ronaldo reconeix que ja pensa en la seva retirada

Cristiano Ronaldo és ben conscient que, per molt que estigui en molt bones condicions físiques, ja té 34 anys. El davanter portuguès no vol girar l’esquena a la realitat i és per això que en una entrevista a SportBible ha reconegut que ja pensa en la seva vida després de retirar-se. “Els últims anys he començat a pensar en el procés de veure’m fora del futbol. Qui sap què passarà l’any vinent o el següent?”, ha assegurat l’atacant de la Juventus.

Això no vol dir, val a dir, que l’exjugador del Madrid estigui visualitzant ara per ara el seu adeu. De fet, Cristiano creu que això “és una qüestió de mentalitat”: “No importa l’edat. Encara estimo el futbol i m’encanta entretenir els meus afeccionats i les persones que m’estimen”. A més, el portuguès ha aclarit que “no estic obsessionat amb l’entrenament, sinó amb l’èxit, quelcom completament diferent”.

En la mateixa conversa amb el mitjà de comunicació citat, Cristiano també ha reflexionat al voltant de la pressió. “Tothom en té. Tu, per exemple, tens la pressió de fer una bona entrevista. L’important és gestionar-la correctament i confiar en tu mateix. En el futbol tinc més control que en els negocis, ja que allà depenc d’altres persones. Però tinc un bon equip, serà un repte apassionant”, ha sentenciat respecte als nous fronts empresarials que ha obert.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa