Món Esport
Cristiano podria deixar la Juventus
  • CA

El cop de la Juventus de Torí a la Champions en caure eliminats contra l’Olympique de Lió als vuitens de final està sent molt dur. La primera víctima va ser Maurizio Sarri, l’entrenador, substituït per Andrea Pirlo. Això és quelcom que els aficionats podien entendre i fins i tot demanar. Ara bé, un cop es va consumar la derrota dels italians van aparèixer els primers rumors de la marxa de Cristiano Ronaldo i ara s’estan començant a materialitzar. De ben segur que això ja no agrada tant als seguidors bianconeri.

Així, el portal Foot Mercato assegura que CR7 i el seu agent, Jorge Mendes, estarien preparant la sortida del portuguès del club italià. El destí més probable seria el Paris Saint-Germain. Malgrat que Cristiano encara té contracte fins al 2022, una oferta dels francesos estaria convencent el portuguès i ja estarien en converses avançades. Si s’acabés consumant, el trident del PSG seria un autèntic escàndol: Neymar, Mbappé i Cristiano Ronaldo. Tanmateix, el portuguès té ganes de ser l’estrella de l’equip on vagi i vol guanyar Champions i el club francès no és el més indicat per a tot això…

A més, La Gazzetta dello Sport, un dels diaris esportius de referència al país transalpí, ha assegurat que el portuguès se sent “amargat i decebut” després de la darrera nit de Champions. Cristiano va marcar dos gols que van ser insuficients per a classificar la Juventus i això el faria sentir que el seu esforç no va ser el mateix del dels seus companys. En aquest sentit, la Gazzetta situaria CR7, novament, a l’entorn del Reial Madrid, però no sembla, ni de bon tros, tan possible com el traspàs al PSG.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 09, 2020 | 20:02
    Doctor Strangelove agost 09, 2020 | 20:02
    Torna a casa. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa