Cristiano Ronaldo, a punt d’arribar a les mans amb un espontani

El partit entre el Bayer Leverkusen i la Juventus de Torí va finalitzar amb polèmica. Després que la Vecchia Signora s’imposés al conjunt alemany per tancar amb bon sabor de boca la fase de grups de la Champions, un espontani va saltar a la gespa del BayArena per intentar-se fer una fotografia amb Cristiano Ronaldo i va protagonitzar un episodi lamentable.

L’afeccionat en qüestió –el tercer de la nit a saltar, quelcom que evidencia els problemes de seguretat de l’estadi del Bayer– va córrer cap a l’exjugador del Reial Madrid, que estava saludant els seus companys d’equip després del triomf. Quan va arribar on es trobava el portuguès, no obstant això, un membre de seguretat va caçar-lo i va fer que el jugador s’emportés una estirada forta que no li va agradar gens.

Cristiano va enfadar-se molt amb el seguidor i s’hi va encarar. Els seus companys d’equip van aconseguir calmar-lo i que la situació no anés a més, però el portuguès va acabar visiblement molest amb el que havia hagut de viure.Nou comentari