Cristiano Ronaldo nega rotundament les acusacions de violació

L'exjugador del Madrid ha publicat alguns missatges a les xarxes socials mostrant la seva tranquil·litat davant la investigació que ha obert la Policia de Las Vegas

Cristiano Ronaldo ha sortit al pas per desmentir les acusacions de violació per part de Kathryn Mayorga. Aquest dimarts, la Policia Metropolitana de Las Vegas va reobrir el cas a petició de l’exmodel, que ara té 34 anys, i el futbolista portuguès ha utilitzat les xarxes socials per opinar al respecte. El cos policial seguirà investigant el cas, però el davanter de la Juventus està molt tranquil en relació a uns fets que, suposadament, van ocórrer el 13 de juny del 2009, quan encara formava part de la plantilla del Manchester United.

 

 

Nego contundentment les acusacions que m’han estat dirigides. La violació és un crim abominable que va en contra de tot el que sóc i el que crec. No vull alimentar l’espectacle mediàtic creat per persones que volen promoure a si mateixes al meu costat”, ha publicat Cristiano en un primer missatge, completat posteriorment amb la següent frase: “La meva consciència està neta i em permet esperar amb tranquil·litat els resultats de tot tipus d’investigacions”.

Més informació

Nou comentari