Cristiano Ronaldo es converteix en el màxim golejador de la història

Cristiano Ronaldo ha aconseguit una fita històrica. El davanter s’ha convertit en el màxim golejador de la història del futbol després de fer un hat-trick en la victòria del Manchester United contra el Tottenham per 3-2. El portuguès suma 807 gols en la seva carrera i aquest cap de setmana ha superat el txec-austríac Josef Bican. Aquest darrer futbolista era el màxim anotador de tots els temps fins el passat dissabte amb 805 dianes.

L’heroi del United contra el Tottenham

L’actuació de Cristiano Ronaldo a l’últim partit del Manchester United va ser realment espectacular. El jugador de Funchal va obrir el marcador enviant la pilota a l’escaire amb un xut potentíssim a 30 metres de la porteria. Abans del descans, el davanter va fer el segon gol del seu equip després de definir a plaer en rebre una passada de la mort de Jadon Sancho. Quan faltaven tan sols vuit minuts pel final del partit i el marcador era d’empat a dos, CR7 va atorgar la victòria al seu equip saltant per sobre de la defensa del Tottenham i dirigint l’esfèric a la xarxa amb una gran rematada de cap.

La majoria dels 807 gols que ha aconseguit Cristiano Ronaldo durant la seva carrera van tenir joc mentre l’atacant jugava al Madrid. El portuguès va fer 450 dianes amb la samarreta blanca. D’altra banda, el davanter ha marcat 136 cops durant les seves dues etapes al Manchester United. A més, Ronaldo ha fet 115 gols amb la selecció portuguesa, 101 amb la Juventus de Torí i cinc amb l’Sporting de Portugal, club en el qual va fer el salt a l’elit del futbol.

CR7 acaba de complir 37 anys. Aquest jugador va arribar al Manchester United al passat estiu dotze anys després d’haver deixat el club anglès per fitxar pel Madrid. Cristiano Ronaldo està rendint a un bon nivell, ja que ha fet divuit gols en els 31 partits que ha disputat durant el present curs. No obstant això, el seu equip no està complint les expectatives en Lliga perquè se situa quart i la seva distància respecte al lideratge és de setze punts. El Manchester United afronta el partit més important d’aquesta campanya el pròxim dimarts, quan s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid al duel de tornada dels vuitens de final de la Champions League. Ambdós equips decidiran l’eliminatòria a Old Trafford després d’empatar a un al Wanda Metropolitano.