Cristiano Ronaldo marxa de l’estadi després de ser substituït

Cristiano Ronaldo ha tornat a ser protagonista per muntar un numeret durant el partit contra el Milan de la Lliga italiana. El jugador portuguès ha reaccionat malament després de ser substituït per Paulo Dybala en el minut 55 amb empat a zero en el marcador. L’exjugador del Reial Madrid ha anat directament al vestuari després del canvi davant la incredulitat dels presents. Després de passar pel vestidor, Cristiano ha agafat el seu cotxe i ha marxat cap a casa sense esperar el final del partit.

Maurizio Sarri, entrenador de la Juventus, ha volgut treure ferro a la reacció de Cristiano. “No hi ha cap problema amb la seva reacció, arrossega molèsties físiques des de fa un mes”, ha confessat el tècnic italià. El preparador de l’equip de Torí ha explicat que no li pertoca a ell dir si el gest de Cristiano és una falta de respecte pels Companys. “És un problema que ha de parlar amb ells”, ha explicat Sarri. El conjunt italià ha guanyat el partit per 1-0 amb un gol de Dybala després d’una assistència d’Higuaín en el minut 77.