Món Esport
Cristiano Ronaldo, investigat per saltar-se les normes contra el coronavirus
  • CA

Cristiano Ronaldo està sent investigat per la policia italiana per haver incomplert el protocol contra el coronavirus i viatjar entre regions per celebrar l’aniversari de la seva parella, Georgina Rodríguez. L’exjugador del Reial Madrid, actualment a la Juventus de Torí, ha estat acusat d’haver infringit les regles del país transalpí per prevenir la propagació de la Covid-19.

Segons ha informat La Gazzetta dello Sport, el portuguès, que ja va contagiar-se ara fa uns mesos i va perdre’s diversos partits, entre ells un davant el Barça, va viatjar entre les regions del Piemont i la Vall d’Aosta, quelcom prohibit pel govern italià. La policia ha tingut constància de la presumpta infracció quan ha vist diverses imatges –ara esborrades– publicades a les xarxes socials.

La vulneració d’aquesta normativa està castigada, segons diverses fonts, amb una multa de 400 euros en un país que pateix nombrosos casos de coronavirus diàriament. La policia de la Vall d’Aosta ja ha confirmat que està investigant Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez pel seu viatge a l’estació d’esquí de Courmayeur.



Més notícies
Arthur, durant un partit de la Juventus | Europa Press
Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur
Notícia: Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur
Comparteix
El migcampista brasiler compara l’argentí i el portuguès
Els sorprenents vots de Messi als premis ‘The Best’
Notícia: Els sorprenents vots de Messi als premis ‘The Best’
Comparteix
L'argentí considera que Neymar Jr ha estat el millor jugador de l'any i s'oblida de Cristiano Ronaldo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa