Món Esport
Cristiano Ronaldo hauria protagonitzat una empipada amb Solksjaer
  • CA

El jugador del Manchester United Cristiano Ronaldo va arribar al club anglès durant el passat estiu com el fitxatge estrella del mercat. La seva arribada suposava la tornada del portuguès al club que va veure la seva eclosió com a futbolista abans que el davanter marxés al Reial Madrid l’any 2009. L’atacant té moltes ganes de fer complir les expectatives que es van generar a l’afició amb la seva arribada. Aquest fet podria haver ocasionat un enfrontament del futbolista amb el tècnic del Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer.

El diari anglès The Sun assegura que una font pròxima al vestidor dels red devils ha filtrat que Cristiano Ronaldo no hauria encaixat gens bé la seva suplència al partit de la setena jornada de la Premier League contra l’Everton. El mitjà britànic assegura que l’entrenador va decidir no posar com a titular al portuguès perquè l’havia vist cansat al final del partit de Champions davant el Vila-real. Davant d’això, l’atacant va mostrar el seu desacord amb el tècnic a qui va dir-li “estic en condicions de començar tots els partits de la Lliga”.

A més, The Sun explica que Ronaldo va traslladar al seu entrenador que seria ell qui decidiria quan no està en condicions de jugar. Per últim, el diari informa que el davanter va explicar a Solksjaer que havia fitxat pel Manchester per guanyar trofeus i que necessiten jugar amb els futbolistes més importants per aconseguir-ho.

Curiosament, Cristiano Ronaldo sí que ha estat titular al partit del Manchester United davant el Leicester d’aquest dissabte. Els red devils han perdut per 4 a 2 tot i que el portuguès ha disputat tot el partit. L’equip de Solksjaer no ha guanyat cap dels últims tres partits de Premier League que ha disputat i se situa a cinc punts del lideratge. De moment, Ronaldo ha disputat set partits amb el seu nou equip i ha fet cinc gols. Però aquestes dianes tan sols han servit per aconseguir tres victòries.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Paris Saint Germain
La premsa francesa es burla de Sergio Ramos
Notícia: La premsa francesa es burla de Sergio Ramos
Comparteix
El diari francès L'Équipe va publicar un sketch fent befa amb l'estat físic del futbolista
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta, optimista amb les renovacions pendents
Notícia: Joan Laporta, optimista amb les renovacions pendents
Comparteix
El president blaugrana confiar a tirar endavant les renovacions de Sergi Roberto, Ansu Fati i Dembélé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa