Món Esport
VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món

Cristiano Ronaldo Jr., fill del futbolista Cristiano Ronaldo, segueix els passos del seu pare. Amb només onze anys, ja és jugador de les categories inferiors del Manchester United, club on actualment milita el seu progenitor i on va fer el gran salt al futbol europeu ara fa gairebé vint anys després d’haver jugat durant unes quantes temporades al Sporting de Portugal. Cristiano Ronaldo Jr. juga a la mateixa posició del seu pare, davanter, cosa que fa que, tant per la samarreta que vesteix com pel seu aspecte físic, sembli un petit clon de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Jr. es fa famós al torneig MIC

Això s’ha acabat de fer palès a l’Alt Empordà, concretament a la localitat de l’Escala, lloc on s’està disputant el prestigiós torneig Mediterranean Internation Cup (MIC). Després de dues Setmanes Santes sense que es pogués celebrar aquesta competició a causa de la pandèmia, el MIC ha tornat per enfrontar les categories inferiors dels clubs més importants del món, a la vegada que també s’hi poden trobar equips catalans molt més modestos.

La celebració de Cristiano Ronaldo, una tradició familiar

Ha estat justament en aquest torneig on el fill de Cristiano Ronaldo, durant un partit amb el Manchester United, ha marcat un gol que s’ha fet molt viral. Ha estat en el duel contra l’Escola de Futbol Gironès-Sàbat, de Girona, on el petit Ronaldo ha anotat la cinquena diana del seu conjunt, que com no podia ser d’una altra manera, ha estat molt superior al conjunt català. El més destacat, però, no ha estat el gol, sinó la celebració. Cristiano Ronaldo Jr. s’ha erigit en la còpia definitiva del seu pare quan ha fet exactament el mateix ritual després de marcar. Amb el salt característic amb els braços enrere, tot el públic ha ajudat el nen a cridar Siuuu!. Ha estat un moment tendre, tot i que el fill de Cristiano Ronaldo farà bé de no seguir exactament els mateixos passos que el seu pare, qui està sent investigat per haver agredit un nen de catorze anys de l’Everton que l’estava filmant amb el seu telèfon mòbil.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, després de la derrota del Manchester United | Europa Press
VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Notícia: VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Comparteix
El davanter portuguès ha encaixat de la pitjor manera possible la derrota del seu equip, el Manchester United
Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney, companys al Manchester United entre 2004 i 2009 | Manchester United
La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Notícia: La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Comparteix
Ha titllat Rooney de gelós, i aquest li ha respòs amb un pal, citant Leo Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa