Món Esport
Cristiano dona positiu per coronavirus i és dubte per al partit contra el Barça
  • CA

La Federació Portuguesa de Futbol ha anunciat aquest dimarts que Cristiano Ronaldo ha donat positiu per coronavirus i que, per tant, no podrà jugar en el partit de la seva selecció contra Suècia, corresponent a la UEFA Nations League i previst per aquest dimecres a les 20.45 hores a Lisboa. El davanter de la Juventus és asimptomàtic i es troba aïllat per evitar el contagi de la Covid-19 en l’expedició portuguesa.

A més del partit contra el combinat suec, Cristiano també es perdrà els pròxims partits del seu equip quan finalitzi l’aturada de seleccions. L’exjugador del Madrid no podrà participar, amb total seguretat, en la visita de la Juventus al Crotone (dissabte 17 d’octubre) ni en el debut del conjunt torinès a la fase de grups de la Champions al camp del Dinamo de Kíev (dimarts 20). L’evolució i els resultats de les proves de coronavirus, és clar, marcaran el període de baixa de Ronaldo.

Caldrà veure, en aquest sentit, si l’atacant portuguès pot participar –i en quin estat de forma– en el compromís contra l’Hellas Verona (diumenge 25) i, sobretot, en la visita del Barça al Juventus Stadium (dimecres 28, d’aquí a només 15 dies). Si es pot produir, el retrobament entre Cristiano i Messi serà, sense cap mena de dubte, un dels grans atractius que oferirà la fase de grups de la Lliga de Campions 2020/21.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa