Món Esport
Cristiano perd el seu primer títol a Itàlia: la Juventus, eliminada de la Copa
  • CA
Cristiano Ronaldo, després de ser eliminat de la Copa d’Itàlia. | EFE

La Juventus de Cristiano Ronaldo tasta l’amarg sabor de la derrota. Líder indiscutible a la Serie A i classificat per als vuitens de final de la Champions League, el conjunt de Torí s’ha vist obligat a acomiadar-se de la Copa italiana, competició que feia quatre anys que guanyava de forma consecutiva, després de perdre amb contundència al camp de l’Atalanta (3-0).

 

Els bianconeri s’han mostrat completament superats per la pressió avançada dels seus rivals, que abans del descans ja havien marcat dos gols. La Juventus, molt imponent, no només no ha pogut capgirar el resultat en contra, sinó que a més ha vist com Chiellini s’havia de retirar per culpa d’una lesió i s’afegia a la llista de baixes en què també apareix l’altre central titular, Bonucci. Cristiano Ronaldo no pogut posar remei a l’apatia de la Juventus i, una setmana i mitja després de guanyar el seu títol (la Supercopa d’Itàlia), l’exmadridista pateix la primera gran decepció des que va arribar a Torí.

 

El davanter portuguès i els seus companys han dit adeu, d’aquesta forma, a les seves possibilitats de triplet. L’Atalana, per la seva banda, ha viscut una nit històrica i es jugarà el bitllet per a la final de la Copa d’Itàlia contra la Fiorentina. L’altra semifinal es disputarà entre el Milan i el guanyador de l’Inter de Milà-Lazio, que es disputa aquest dijous (21.00 hores).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa