Cristiano no és sancionat esportivament pel seu desagradable gest contra l’Atlètic

El davanter portuguès de la Juventus, això sí, haurà de pagar una multa de 20.000 euros

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus tres gols contra l'Atlètic de Madrid.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus tres gols contra l’Atlètic de Madrid. | EFE

Cristiano Ronaldo jugarà tots els quarts de final de la Champions League entre la Juventus de Torí i l’Ajax d’Amsterdam. El davanter portuguès no ha rebut sanció esportiva després del seu desagradable i obscè gest en el partit contra l’Atlètic de Madrid i, com a conseqüència, podrà ajudar el seu equip a classificar-se per a les semifinals de la màxima competició entre clubs.

 

La investigació que la UEFA li va obrir el passat dilluns ha derivat únicament en una sanció econòmica. L’Organisme de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA (CEBD) ha determinat aquest dijous que Cristiano Ronaldo haurà de pagar una multa de 20.000€ per “conducta indeguda”. El futbolista portuguès, segons el comunicat de l’entitat que regeix el futbol europeu, ha vulnerat l’article 11 del Reglament Disciplinari i, com a conseqüència, s’haurà d’enfrontar a la mateixa sanció que Diego Simeone, que en el partit d’anada es va tocar els genitals amb per celebrar un dels gols matalassers al Wanda Metropolitano.

 

La UEFA, doncs, no considera que el fet que el gest de Cristiano hagi estat intencionat i amb l’objectiu de respondre Simeone i, per tant, no li aplica una multa més greu ni el sanciona esportivament. El davanter, doncs, podrà intentar repetir, davant l’Ajax, l’extraordinari hat-trick que va permetre a la Juventus eliminar l’Atlètic de Madrid. Caldrà veure si el portuguès ha après la lliçó i, aquest cop, no ho espatlla amb algun gest fora de lloc.

Nou comentari