Quantcast
Cristiano, sobre la diferència entre ell i Messi: “Jo he guanyat la Champions amb més d’un club” – Món Esport

Cristiano, sobre la diferència entre ell i Messi: “Jo he guanyat la Champions amb més d’un club”

"No hi ha molts futbolistes que tinguin cinc títols de Champions i per això crec que m'identifico amb aquesta competició", ha declarat el portuguès en la sèrie documental 'The Making Of' de DAZN

L’atacant portuguès de la Juventus de Torí, Cristiano Ronaldo, ha afirmat que el blaugrana Leo Messi serà recordat per “estar sempre a dalt” i la gran diferència entre tots dos és que ell ha guanyat la Champions League “amb clubs diferents”, a més de confessar que l’entrenador francès del Reial Madrid, Zinedine Zidane, el va fer “sentir especial” en la seva etapa final en el club blanc.

“(Messi) és un jugador excel·lent que serà recordat no només per les Pilotes d’Or, sinó per estar sempre a dalt, any rere any, com jo. La diferència amb mi és que jo he jugat en clubs diferents i també he guanyat la Champions League amb clubs diferents“, ha explicat Cristiano Ronaldo en la sèrie documental The Making Of de DAZN. El portuguès ha aprofundit en el vincle que manté amb la màxima competició continental i ha recordat que ha estat el màxim golejador de la Champions “sis vegades seguides”. “No hi ha molts futbolistes que tinguin cinc títols de Champions i per això crec que m’identifico amb aquesta competició”, ha comentat el davanter de Madeira.

Sobre la seva relació amb el seu últim tècnic al Reial Madrid, el francès Zinedine Zidane, Ronaldo ha assegurat que el va fer “sentir especial”. “Ell no va canviar la meva forma de jugar. Vaig continuar sent el mateix jugador. Òbviament, Zidane em va ajudar. L’apreciava molt com a persona i quan es va convertir en el meu entrenador i el vaig conèixer millor em vaig fer encara més fan de Zidane. Per com és, per com parla, per com dirigeix l’equip i per com em va tractar”, ha relatat el campió de la Sèrie A en la seva primera temporada a Itàlia.

Qüestionat sobre un dels seus distintius com a jugador, el seu gran nivell físic als 34 anys, el guanyador de cinc Pilotes d’Or ha asseverat que “costa molt mantenir el nivell i seguir a dalt de tot”. “Aquest cos atlètic i esvelt no cau del cel. Ho dic de broma, però és veritat. Després dels trofeus hi ha molt de treball”, ha afirmat el portuguès. Cristiano ha assenyalat que el seu treball està enfocat a “aconseguir el premi per a l’equip, perquè els premis en equip et porten als individuals”. “T’aixeques diàriament per entrenar amb la meta d’aconseguir alguna cosa, no és només aixecar-se per guanyar diners. De diners no me’n falten, gràcies a Déu. Vull guanyar-me un lloc en la història del futbol. Guanyar cada vegada més”, ha sentenciat.

Més informació

Comentaris

    d'on no n'hi ha no en raja Agost 13, 2019 12:52 pm
    el cerresiete és un mal esportista i pitjor persona, un egocèntric i un prepotent, és a dir el seu lloc natural el real madrid

Nou comentari