Món Esport
El Cornellà es queda a un pas de Segona (1-0)
  • CA

No ha pogut ser. La Unió Esportiva Cornellà s’ha quedat a només un pas de pujar, per primera vegada en la seva història, a Segona Divisió. El conjunt del Baix Llobregat ha estat a punt d’obrar el miracle, però ha perdut la final del play-off d’ascens exprés contra el Castelló (1-0). El futbol català tindrà, la temporada vinent, dos nous equips a la categoria de plata: l’Espanyol i el Centre d’Esports Sabadell. Si no aconsegueix pujar a Primera, el Girona també ocuparà una plaça catalana a la Lliga Smartbank.

El Castelló partia amb el cartell de favorit, amb un pressupost i una experiència que poc o res tenen a veure amb els del Baix Llobregat. Així ho han demostrat des que ha començat el partit, amb un inici fulgurant i un gol d’Ortuño que ho ha certificat al minut 26. Tot i això, el Cornellà ha demostrat que no ha arribat fins aquí per casualitat i ha merescut molt més. A la segona meitat, els catalans han posat setge a l’àrea rival i l’empat no ha arribat de miracle. 

Després d’un play-off excel·lent –en què malgrat haver-hi arribat com al quart classificat del Grup 3 de Segona Divisió B s’havia imposat a l’Eivissa i l’Atlètic Balears en les dues primeres rondes–, el Cornellà no han pogut obrar el miracle. El Castelló, per la seva banda, ha acabat una molt bona temporada amb un gran sabor de boca i serà l’encarregat d’acompanyar el Cartagena, el Logroñés i el Sabadell a la segona màxima categoria del futbol estatal.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juliol 27, 2020 | 11:03
    Ramon juliol 27, 2020 | 11:03
    Dos equips de Corneshà a Segona era abusiu atesa la poca rellevància d'aquell paratge suburbial. Amb un n'hi ha prou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa