Món Esport
La Copa Amèrica també s’ajorna fins al 2021

La CONMEBOL ha seguit els passos de la UEFA i també ha anunciat aquest dimarts l’ajornament, fins a l’estiu del 2021, de la Copa Amèrica, inicialment prevista per al 2020. L’organisme sud-americà ha pres “una mesura extraordinària per a una situació inesperada” que “respon davant la necessitat fonamental d’evitar una evolució exponencial del virus”.

“Després d’una anàlisi detallada de la situació sobre l’evolució mundial i regional del coronavirus i de les recomanacions realitzades pels organismes internacionals en matèria de Salut Pública per extremar les precaucions, la CONMEBOL comunica l’ajornament de l’edició 47 de la Copa Amèrica, que es disputarà entre l’11 de juny i l’11 de juliol del 2021”, ha anunciat l’entitat.

Alejandro Domínguez, president de la CONMEBOL, ha apuntat que es tracta “d’una mesura extraordinària per una situació inesperada”. “Respon a la necessitat fonamental d’evitar una evolució exponencial del virus, present ja a tots els països de les Associacions Membre de la Confederació”, ha recordat.

El paraguaià ha reconegut que “no ha estat fàcil prendre aquesta decisió”, però que la seva obligació és “vetllar en tot moment per la salut dels esportistes i la de tots els agents que formen part de la gran família del futbol sud-americà”. “No tinguin cap dubte que el torneig de seleccions més antic del món tornarà amb les forces renovades el 2021”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa