Contundent comunicat dels jugadors de l’Eibar sobre el retorn del futbol: “Tenim por”

La plantilla i el cos tècnic de l’Eibar recorden que “abans que jugadors som persones”, demanen “garanties” i exigeixen “responsabilitat”

La plantilla i el cos tècnic de l’Eibar, liderat per José Luis Mendilibar, han emès un comunicat en el qual han exterioritzat la seva por davant el retorn del futbol enmig de la pandèmia del coronavirus. En el text, difós per Cadena SER, els futbolistes han deixat clar que res els fa més feliços “que retrobar-se i fer gaudir els seus afeccionats”, però també han recordat que “abans que jugadors som persones”, han demanat “garanties” i han exigit “responsabilitat”.

“Som uns privilegiats, gaudim entrenant i jugant, i ho volem continuar fent. Però abans que futbolistes som persones. I, com a la gran majoria de la societat, ens preocupa la situació sanitària. És cert que milions de treballadors han tornat a la seva feina amb molta menys atenció i molts menys mitjans. Molts sense unes garanties mínimes. No és just, i ho sabem. Som uns privilegiats”, han valorat els futbolistes de l’Eibar, que “tenim por d’iniciar una activitat en què no podrem complir la primera recomanació de tots els experts: el distanciament físic”.

En el comunicat, la plantilla del club basc ha transmès que “ens inquieta que, per fer el que més ens agrada, puguem contagiar-nos, infectar els nostres familiars i amics i fins i tot contribuir a un nou brot de la pandèmia, amb les terribles conseqüències que això comportaria per a tota la població”. “El més important és la salut de tothom, i ha arribat el moment que aquesta idea es demostri amb fets i no només amb paraules. Només amb aquesta premissa clara tindria sentit tornar a la competició. Demanem garanties. Exigim responsabilitat”, ha finalitzat.

Més informació

Nou comentari