Món Esport
La confessió d’Henry sobre la primera Champions del Barça de Guardiola
  • CA

Més d’una dècada després del primer triplet de la història del Barça, Thierry Henry ha estat entrevistat a la pàgina web de la Champions League i ha assegurat que va disputar lesionat la final de la Lliga de Campions, l’última copa que els de Guardiola van aixecar en la temporada 2008/09. “He perdut el compte dels partits que vaig jugar lesionat, però aquella final era molt especial per a mi. La gent no ho sap. Era l’aniversari de la meva filla i jo no havia guanyat mai la Champions”, ha justificat l’actual entrenador del Montreal Impact.

El Barça va superar el Manchester United i la llegenda francesa va tastar el sabor de la glòria continental tot i tenir seriosos problemes físics. “Vaig jugar el màxim que vaig poder. Vaig haver de mentir, perquè em preguntaven si estava bé i jo deia que sí, que per descomptat que sí. Tenia clar que no diria que no estava bé”, ha explicat abans de remarcar que havia fitxat pel Barça “per competir”: “Estàvem a punt de guanyar el triplet i jo no podia doblegar el genoll ni podia córrer bé, però havia de jugar”.

“Vaig jugar bé? Em penso que no. Vaig ajudar? Espero que sí. Com a mínim hi vaig ser”, ha sentenciat al respecte Thierry Henry. El francès també ha lloat Pep Guardiola en l’entrevista a la pàgina de web de la Champions. “No puc analitzar la meva carrera sense parlar d’Arsène Wenger, però Guardiola va activar el meu cervell en l’àmbit tàctic. Va tenir un gran impacte en la meva trajectòria com a futbolista”, ha recordat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa