Món Esport
Es complica l’arribada de Vicente Moreno a l’Espanyol
  • CA

Tothom ho tenia clar. L’arribada de Vicente Moreno a l’Espanyol semblava imminent. Tothom ho tenia clar… menys el mateix Vicente Moreno. En declaracions a IB3 Ràdio, l’actual tècnic del Mallorca ha posat en dubte la seva marxa del conjunt illenc. “Si no passa res, tornarem a la feina dilluns”, ha assegurat. Aquest “si no passa res” podria obrir la porta a aquest fitxatge per a l’Espanyol, però a la vegada, l’endarreriment de l’anunciament del traspàs no fa sospitar res de bo per als pericos.

A més, Moreno ha insistit en refredar aquest canvi d’aires, ja que ha negat qualsevol mena de contacte amb altres clubs: “Aquests dies s’han dit coses de la meva persona que no sé d’on surten”, ha assegurat a la ràdio illenca, “al final el perjudicat soc jo i la meva imatge”. La falta d’entesa entre el club català i el balear podria trobar-se en mig milió d’euros que l’Espanyol demana que es rebaixi de la clàusula de rescisió del tècnic valencià, mentre que el Mallorca no té cap intenció de cedir. 

Tanmateix, l’Espanyol ha anunciat que revelaran la identitat del tècnic que els ha de tornar a Primera Divisió de forma immediata. Això podria indicar que els catalans podrien estar a punt de pagar el milió d’euros que demana el Mallorca o que han trobat una alternativa que els permet estalviar-se aquests diners i anunciar un nom diferent al del valencià.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa