Els clubs de la Premier League anglesa s’han reunit aquest divendres per discutir els possibles passos a seguir amb l’objectiu de reprendre la competició quan les autoritats i la crisi del coronavirus ho permetin. “La lliga i els clubs han analitzat el camí cap al retorn de l’activitat quan sigui segur i apropiat dur-lo a terme”, ha comunicat la patronal a través dels seus canals de comunicació oficials.

Les parts implicades s’han reunit aquest divendres i, encara que no han anunciat cap decisió o data de retorn, sí que han deixat clar que la seva intenció és que la temporada es jugui a diferència d’altres lligues com l’holandesa i la francesa. “La prioritat de la Premier és la salut i la seguretat dels jugadors, entrenadors i membres dels equips, afeccionats i tota la comunitat. La lliga i els clubs han considerat els primers possibles avanços cap a la represa dels entrenaments i els partits, sempre sota la direcció del govern”, ha apuntat la Premier.

La nota informativa ha deixat clar que es tindrà en compte l’opinió dels jugadors i dels experts mèdics. “La lliga ha aprovat la creació d’un equip mèdic de treball per al retorn del futbol professional, que s’ha reunit per primera vegada aquest divendres”, ha explicat. “No s’ha pres cap decisió, però s’han intercanviat idees i informació per al projecte de reiniciar la lliga. Els clubs han reafirmat el seu compromís d’acabar-la per mantenir la integritat de la competició”, ha finalitzat.Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa