Un exblaugrana deixa tocat el City de Guardiola (0-2)

Al Manchester City se li ha complicat ben d’hora la Premier League. Els cinc punts que els separaven del Liverpool abans d’aquesta jornada no eren una bona notícia, però amb la inesperada derrota contra els Wolves els de Guardiola es queden amb poc marge de maniobra si no volen veure com els de Jürguen Klopp marxen triomfals cap al títol de Lliga. Dos gols d’Adama Traoré, jugador criat a La Masia, han donat la victòria per 0-2 als Wolves, en un dia molt gris a la part blava de Manchester.

La primera part dels de Guardiola ja feia presagiar que el partit no seria gens còmode, tot i que el rival arribava com a quinzè classificat de la Premier League i molt lluny del nivell exhibit durant la temporada passada.

Els Wolves han tingut diverses ocasions de gol per avançar-se en el marcador en la primera part. La més clara ha estat en una desmarcada a l’espai de Raúl Jiménez. El davanter mexicà s’ha plantat sol davant Ederson, però el porter del City s’ha convertit en un gegant i ha bloquejat qualsevol opció de gol.

Els de Guardiola han millorat en la represa, però no han estat encertats per superar la defensa del conjunt de Nuno Espírito Santo. David Silva ha estavellat una falta directa a la creueta en el minut 66 i Bernardo Silva ha disparat contra el cos del seu company Agüero una rematada franca dins l’àrea petita, després d’una gran passada de Joao Cancelo en el minut 76.

Quan més dominava el City ha arribat el primer gol dels Wolves, en una jugada aïllada. En un contraatac conduït per Jiménez, el mexicà ha deixat la pilota a Traoré que ha definit a plaer en el minut 80. Amb el City escapçat buscant el gol de l’empat ha arribat el segon. Una altra vegada el davanter mexicà ha enviat una gran passada en profunditat explotant la velocitat de Traoré i el jugador de l’Hospitalet de Llobregat ha definit amb sang freda davant Ederson en l’últim sospir.

Encara queda molta teca, però els vuit punts que separen el Manchester City del Liverpool semblen un munt, tenint en compte que som al mes d’octubre. Els de Jürguen Klopp no fallen, han fet un ple de victòries en aquest inici de lliga i no donen símptomes d’esgotament. El City s’haurà de tornar a esprémer si vol disputar aquesta Premier League.