Món Esport
El City presenta el seu recurs contra la sanció de la UEFA
  • CA

El Manchester City ha iniciat aquest dilluns la seva apel·lació contra la sanció de la UEFA de dos anys sense participar en competicions europees en la primera audiència per videoconferència de tres dies davant el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (CAS).

El 14 de febrer, l’Organisme de Control Financer de Clubs de la UEFA (CFCB) va decretar la prohibició de participar en competicions continentals i va multar els actuals campions de la Premier League amb 30 milions de lliures per “infraccions greus” de les regles de Joc Net Financer (FFP).

El CFCB va trobar el club culpable d’exagerar els seus ingressos de patrocini i comptes d’equilibri entre el 2012 i el 2016 després d’investigar documents i correus electrònics filtrats per la publicació alemanya Der Spiegel el novembre de 2018.

No obstant això, la decisió final sobre l’apel·lació del club citizen no s’aconseguirà fins a l’agost, quan s’espera reprendre els vuitens de final de la Lliga de Campions. El Manchester City encara està viu en el torneig després de vèncer 1-2 al Reial Madrid en l’anada al Santiago Bernabéu. Si el TAS confirma la prohibició, s’estima que el City perdrà fins a 250 milions de dòlars en ingressos durant dos anys.

El president executiu del club, Ferran Soriano, ha dit en defensa del club que les “acusacions són falses” i que la informació que es va filtrar es va obtenir il·legalment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa