Món Esport
El City anuncia el nou segon entrenador de Guardiola
  • CA

L’entrenador Juan Manuel Lillo s’ha incorporat al cos tècnic de Pep Guardiola al Manchester City com a tècnic assistent, segons ha confirmat aquest dimarts el club citizen. El basc, de 54 anys, arriba a Anglaterra procedent del Qingdao Huanghai xinès, amb el qual ha aconseguit l’ascens a la Superliga xinesa. Lillo va ser l’entrenador més jove, amb 29 anys, a debutar com a entrenador a la Lliga Santander, on ha desenvolupat gran part de la seva carrera.

Ara, tornarà a reunir-se amb Guardiola, al qual va dirigir en la recta final del català com a futbolista en el Dorados de Sinaloa mexicà. “Estic encantat unir-me al cos tècnic del Manchester City. La meva relació amb Pep es remunta a molts anys enrere i estic encantat d’unir-me a ell com a part d’aquest emocionant equip“, ha apuntat. “El Manchester City ha tingut molt d’èxit en les últimes temporades i ha jugat de la forma meravellosa que s’espera d’aquest club i aquest entrenador. És un plaer formar part d’aquest grup i espero poder contribuir de manera decisiva en els èxits del futur”, ha sentenciat.

Entre els seus èxits, Lillo va aconseguir ascendir la UD Salamanca en dues temporades consecutives des de Segona B a Primera. A més, va entrenar el Real Oviedo, el CD Tenerife, el Saragossa, la Reial Societat i la UD Almería, entre d’altres; també va coincidir amb Andrés Iniesta i David Villa en el Vissel Kobe japonès.

Per part seva, el director de futbol del Manchester City, Txiki Begiristain, ha assegurat que estan “encantats” de donar la benvinguda al tècnic de Tolosa. “Gràcies a la seva gran experiència treballant en tres continents i amb alguns dels futbolistes de més renom del panorama mundial, serà un actiu molt important per a en Pep i el seu equip. Esperem que jugui un paper vital quan puguem tornar al futbol”, ha finalitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa