Món Esport
El City de Guardiola guanya en un retorn de la Premier marcat pels homenatges a George Floyd
  • CA

El Manchester City ha derrotat amb autoritat l’Arsenal (3-0) en el seu primer partit després de la pandèmia del coronavirus, un duel en què els de Pep Guardiola han evidenciat que es troben en un bon moment de forma tot i que feia més de 100 dies que no competien a la competició de la regularitat anglesa.

El conjunt citizen té pràcticament impossible lluitar pel títol, ja que el Liverpool és el líder destacat de la Premier League, però com a mínim té clar que allargarà tant com pugui l’inevitable. Raheem Sterling, amb un xut molt potent, De Bruyne, d’un penal molt clar de David Luiz –expulsat amb vermella directa– i Phil Foden, en el temps d’afegit, han marcat les dianes del City.

La Premier clama contra el racisme

El retorn de la Premier League ha estat marcat pels diversos homenatges que s’han fet a George Floyd. D’una banda, les samarretes dels quatre equips que han participat en els dos compromisos inaugurals –Aston Villa-Sheffield United i Manchester City-Arsenal– no han lluït el nom dels futbolistes com és habitual, sinó que han dut la inscripció Black Lives Matter. A més, tots els jugadors dels dos primers conjunts i els àrbitres s’han agenollat abans del seu enfrontament per protestar contra el racisme, una acció que també han realitzat diversos jugadors del City-Arsenal per iniciativa pròpia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa