El City de Guardiola cau davant l’humil Norwich (3-2)

El Norwich, un acabat d’ascendir, ha donat la sorpresa de la jornada a la Premier en derrotar el campió, el Manchester City. Els canaris han aconseguit derrotar l’equip de Pep Guardiola gràcies a un partit intens i molt efectiu de cara a porteria. Els citizens no han trobat el seu joc que els havia portat a dominar tots els compromisos que havien disputat fins ara i han cedit la seva condició d’invictes.

El triomf del Liverpool, a més, comporta que els skyblues quedin cinc punts per sota del capdavant de la classificació. El Norwich ha trobat el camí per fer mal al seu rival ja a la primera part i ha aconseguit un avantatge de dos gols, que han arribat de les botes de McLean i Cantwell. Agüero ha reduït la diferència abans del descans. Però el City no ha aconseguit modificar el guió del partit. Pukki ha donat encara més marge al seu equip amb el 3-1, cinc minuts després de la represa. El gol de Rodrigo no ha estat suficient per donar cap punt als de Guardiola.