El City de Guardiola i el Bayern de Coutinho comencen amb bon peu la Champions

El Manchester City i el Bayern de Munic han aconseguit aquest dimecres còmodes victòries en la seva estrena a la Champions League després de superar el Xakhtar Donetsk (0-3) i l’Estrella Roja (3-0), respectivament. Anglesos i alemanys han fet evident la seva superioritat i no han deixat escapar els tres primers punts de la fase de grups de la màxima competició continental entre clubs.

A Ucraïna, l’equip de Pep Guardiola no ha tingut problemes per desarborar el seu rival i començar a caminar amb fermesa cap al lideratge del seu grup. Els citizens s’han avançat a l’equador de la primera meitat amb un gol de Mahrez i han encarrilat la victòria a cinc minuts del descans gràcies a una diana de Gundogan. El 0-3 que ha tancat el marcador a la represa ha estat obra de Gabriel Jesus.

Per la seva part, a Munic, el Bayern ha repetit el mateix resultat a favor seu davant una Estrella Roja que ha pagat cara la seva innocència. Els de Niko Kovac no han marcat fins al minut 34 (Kingsley Coman), però han confirmat el seu domini en els deu últims minuts gràcies a l’aportació golejador dels incombustibles Lewandowski i Muller. Coutinho ha estat molt actiu en els 83 minuts que ha jugat, però no ha pogut veure porteria.