El City es defensa: “La sanció no ha estat una qüestió de justícia, sinó de política”

El Manchester City va deixar clar, instants després que la UEFA anunciés l’expulsió del club citizen de la Champions League durant dues temporades per l’incompliment del fair play financer, que portaria el cas al TAD i el recorreria. Aquest dimecres, Ferran Soriano, director executiu de l’entitat anglesa, ha concedit una entrevista en els mitjans de comunicació oficials de la seva entitat i s’ha defensat d’unes acusacions que ha titllat de “falses“.

“Els aficionats poden estar segurs de dues coses. La primera és que les acusacions són falses. La segona és que farem tot el possible per demostrar-ho”, ha explicat Soriano. “El propietari no ha posat diners en aquest club que no hagin estat declarats com toca. Som un club de futbol sostenible, rendible i sense deutes. Els nostres comptes han estat examinats moltes vegades per auditors, reguladors i inversors i tot ha quedat molt clar”, ha afegit.

El CEO del Manchester City també ha assegurat que a l’Etihad Stadium estan farts “que qualsevol cosa que fem i resultat bo que obtinguem es relacioni amb els diners i no amb el talent ni l’esforç”. “La sanció no ha estat una cosa de justícia, sinó de política“, ha afegit un Soriano que també ha negat, com la comissió d’investigació va apuntar en el seu informe, que el club anglès no vagi cooperar en la recerca: “Vam entregar-li una llista llarga de documents que demostraven que les acusacions no eren certes. Hem sentit en tot moment que se’ns considerava culpables abans de discutir res”. Més notícies

Nou comentari