El City no passa de l’empat però ja acarona els vuitens de la Champions (1-1)

El Manchester City ha desaprofitat una gran oportunitat per classificar-se matemàticament (i com a primer de grup) per als vuitens de final de la Champions en empatar al camp de l’Atalanta (1-1). El conjunt de Pep Guardiola ha estat molt superior a la primera meitat, però no ha aconseguit sentenciar el partit i ho ha pagat car a la represa. A més, els anglesos han vist com el seu porter titular, Ederson, s’ha lesionat en el compromís previ al duel transcendental de Premier League davant el Liverpool.

Sterling ha avançat els citizens quan només s’havien disputat set minuts i ha previst una nit plàcida per al seu equip, que ha tingut el domini del duel durant els primers 45 minuts i ha pogut marxar al descans amb un marcador més favorable. Gabriel Jesus, no obstant això, ha fallat un penal en els darrers compassos i ha deixat escapar l’oportunitat de sentenciar l’Atalanta, que encara no havien aconseguit cap punt a la Champions d’enguany.

Al descans, el porter del City, Ederson, ha hagut de ser substituït per Claudio Bravo per culpa d’uns problemes físics. I el xilè no ha tingut la seva millor nit. Primer, no ha pogut fer res per evitar l’empat dels locals en una de les primeres accions de la represa; a deu minuts del final, ha estat expulsat i ha obligat Guardiola a col·locar un defensa, Walker, a la porteria. El lateral només ha hagut de fer una aturada, la de la falta de la vermella a Bravo, però ha respost i, com a mínim, a assegurat un punt per al seu equip.