La Federació Espanyola de Futbol proposarà la possibilitat de fer cinc canvis per partit “de forma excepcional” quan es reprengui la temporada, una mesura que compta amb el suport de LaLiga i que quedarà pendent de ser aprovada per la International Football Association Board. L’ens que presideix Luis Rubiales ha comunicat que aquest divendres “portarà la mesura, que afectarà totes les categories nacionals, a la Comissió Delegada”

“Aquests canvis es podran fer en tres moments del partit amb l’objectiu de protegir la salut dels futbolistes tenint en compte les limitacions per a la seva preparació que ha suposat el període de confinament”, ha indicat la Federació en la seva nota oficial. Luis Rubiales ha informat que la modificació, basada en un consell de la FIFA, ha estat traslladada a Javier Tebas, president de la Lliga, i que aquest “ha mostrat el seu suport”.

Amb aquesta proposta, l’ens que regeix el futbol espanyol “vol avançar-se i afavorir d’aquesta forma la salut dels jugadors”. La decisió final, no obstant això, la prendrà la IFAB, l’organisme encarregat de definir les regles del futbol. D’altra banda, l’RFEF també ha acordat, com va transcendir aquest dimecres, resoldre les competicions de futbol no professional sense descensos. Els ascensos es decidiran mitjançant un play-off que es disputarà, a partit únic, en una mateixa seu.Més notícies

Cap positiu per coronavirus a la plantilla del Barça

Segons ha avançat ‘RAC1’, cap futbolista blaugrana té la Covid-19 i, per tant, aquest divendres el conjunt culer reprendrà l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Un concert de ‘rock and roll’ a la ciutat dels Beatles

Records d’una de les derrotes més doloroses de la història del Barça

Comentaris

    Romà Maig 08, 2020 | 13:13
    Espero que patronal (i Roures entre altres) no es surtin amb la seva i s'acordi el final de la temporada... Jo ho tinc clar: passi el que passi boicot al futbol dèlit i als seus nens egoïstes (Messi i cia) I un monument al valent futbolista del Cadis. Visca la seva butifarra!

Nou comentari