Món Esport
El Chelsea es proclama supercampió d’Europa tot i la genialitat de Gerard Moreno
  • CA

El Chelsea s’ha endut el primer títol de la temporada, la Supercopa d’Europa, en vèncer el Vila-real a la tanda de penals. El partit va finalitzar amb empat a un. L’exigència del duel va ser altíssima, ja que va obligar alguns jugadors a disputar 120 minuts de joc al primer partit oficial del curs. A més, Pau Torres, defensa de l’equip castellonenc va estar present en tot el matx i la pròrroga després d’haver jugat Eurocopa i Jocs Olímpics aquest estiu. De fet, el central també va jugar 120 minuts dissabte passat a la final de Tòquio 2020.

Ziyech va obrir el marcador al minut 27 després d’una bona centrada de Havertz. Werner va deixar passar la pilota i va habilitar el marroquí, que va avançar el Chelsea. El català Gerard Moreno va tornar a ser el líder del Vila-real i va aconseguir l’empat a un al minut 73. El futbolista de Santa Perpètua es va desfer de dos defensors i va servir la pilota a Boulaye Dia. Aquest va assistir Moreno amb un meravellós toc d’esperó i l’exblanc-i-blau va enviar la pilota al fons de la xarxa des del punt de penal.

L’empat es va mantenir fins al final de la pròrroga. La sorpresa va arribar al minut 118 quan l’entrenador del Chelsea, Thomas Tuchel, va decidir canviar el porter per la tanda de penals. Kepa Arrizabalaga va substituir Mendy. Doncs, va resultar ser una bona decisió. El porter basc va aturar els penals de Mandi i Albiol i va atorgar la Supercopa d’Europa al Chelsea.



Més notícies
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol encara l’estrena a la Lliga després d’una pretemporada irregular
Notícia: L’Espanyol encara l’estrena a la Lliga després d’una pretemporada irregular
Comparteix
Els blanc-i-blaus debutaran dissabte a la Lliga contra l'Osasuna
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press
Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Notícia: Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Comparteix
El màxim mandatari del club francès nega que estiguin cometent cap il·legalitat en fitxar Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa