El Chelsea estaria disposat a pagar 30 milions per Cucurella

Segons el diari ‘AS’, el club anglès està interessat en el lateral d’Alella, que el passat 30 de juny el Barça va vendre per 10 milions al Getafe

El Chelsea està interessat en Marc Cucurella, segons ha afirmat la premsa anglesa i ha recollit el diari AS aquest diumenge. El club anglès estaria disposat a pagar 30 milions d’euros pel futbolista format a la Masia, que aquest estiu ha deixat de pertànyer al Barça després que el Getafe pagués, el passat 30 de juny, 10 milions per adquirir-lo en propietat. Com a mínim, el club blaugrana es va reservar un 10% d’una possible venda.

Cucurella, sempre tenint en compte les informacions citades, no és la primera opció del Chelsea per reforçar el carril esquerre. Els blues prefereixen Ben Chilwell, del Leicester, però els foxes demanen 90 milions d’euros, un preu molt elevat sobretot tenint en compte les peculiaritats d’un mercat de fitxatges d’estiu molt peculiar i marcat per la crisi del coronavirus. Per aquest motiu, des d’Stamford Bridge s’han fixat en Cucurella.

El d’Alella ha fet una gran temporada amb la samarreta del Getafe i no és estrany que els millors clubs d’Europa es fixin en ell per reforçar les seves plantilles. Només té 22 anys i, a més, pot jugar tant de lateral com de migcampista. Certament, el Barça ha desaprofitat una oportunitat d’or per fer negoci amb ell. El més preocupant, però, no és això: té prou nivell i qualitat per disputar la titularitat a Jordi Alba i, amb el temps, prendre-li la titularitat.

Més informació

Nou comentari