Món Esport
El Catalunya-Jamaica, ajornat pel coronavirus

El partit de la selecció catalana de futbol contra Jamaica, previst per al pròxim dilluns 30 de març al Camp d’Esports de Lleida, ha estat ajornat pel coronavirus. La Federació Catalana de Futbol i la Federació de Futbol de Jamaica han pres aquesta decisió “davant la incertesa i imprevisibilitat de l’evolució del virus Covid-19” i tenint en compte que és un compromís en el qual es preveu l’assistència de molts afeccionats catalans. Totes dues federacions estan treballant en una nova data.

“La decisió s’ha pres seguint les recomanacions d’ajornament de totes aquelles competicions que no tinguin impacte classificatori que en els últims dies ha emès el Ministeri de Sanitat i el Consell Assessor del Pla de Protecció Civil de Catalunya. La Federació Catalana de Futbol i la Federació de Futbol de Jamaica, amb aquesta decisió conjunta, volen evitar qualsevol perill derivat de les malalties transmissibles emergents d’alt risc, ha justificat en el comunicat l’entitat que regeix el futbol català.

L’entitat que regeix l’esport català ja va estudiar la possibilitat de disputar un altre amistós al final de la temporada 2019/20 i va desestimar-la perquè, entre altres coses, no hi havia dates disponibles ni adequades per als jugadors. Caldrà veure, doncs, com s’aconsegueix encabir el duel contra Jamaica en aquestes circumstàncies. Aquest mateix dimecres es va presentar la samarreta que Catalunya havia de lluir contra Jamaica en un acte en el qual el president, Joan Soteras, va manifestar la seva satisfacció amb el fet que, per segon any consecutiu, Catalunya disputés el seu partit anual en dates FIFA.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa