Món Esport
Mala jornada pels catalans de segona
  • CA

Mirandès 2 – 2 Espanyol

L’Espanyol ha visitat el Mirandès i, vist el desenvolupament del partit, encara ha pogut fer bo el punt que arrancat de terres castellanes. El gol de Nico Melamed en temps de descompte ha salvat l’equip blanc i blau, que amb aquest resultat ja suma tres empats consecutius i es complica l’ascens directe. Els de Vicente Moreno esperen avui els partits de l’Almeria i el Leganès per veure si conserven la segona plaça a la classificació.

Girona 1 – 1 Lugo

El Girona ha salvat un punt in extremis a Motilivi, amb un gol de Sylla al minut noranta, amb la sensació que el joc ja no dóna per més. L’equip gironí es troba a mitja taula, i la lluita per ascendir sembla totalment abandonada. Els de Francisco sumen sis dels últims quinze punts possibles i ja miren cap a la zona baixa de la classificació, ja que es troben, de moment i a l’espera dels partits de la resta de competidors, a deu punts del descens.

Castelló 2 – 1 Sabadell

El conjunt vallesà ha desplegat un bon joc a Castàlia, però no li ha valgut per sumar uns tres punts molt necessaris per intentar salvar la categoria. El Castelló ha sabut aprofitar dues errades dels arlequinats per fer els dos gols, mentre que els sabadellencs no han sabut convertir les nombroses oportunitats que han disposat. A l’espera de la resta de partits de la jornada d’avui, el Sabadell podria acabar la jornada cuer.



Més notícies
Guardiola durant un partit del City | Europa Press
Guardiola acaricia la Premier (0-3)
Notícia: Guardiola acaricia la Premier (0-3)
Comparteix
El City s'ha imposat per 0 a 3 al Fulham amb gols de Stones, Gabriel Jesus i Agüero
Jugadors de l'Atlètic i del Getafe en ple partit | Europa Press
L’Atlètic de Madrid ensopega amb el Getafe i posa emoció a la Lliga (0-0)
Notícia: L’Atlètic de Madrid ensopega amb el Getafe i posa emoció a la Lliga (0-0)
Comparteix
Els matalassers no han pogut guanyar i el Barça, en cas de guanyar dilluns, es pot posar a quatre punts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa