Món Esport
Casillas renuncia a presentar-se a les eleccions de la Federació Espanyola
  • CA

Iker Casillas ha anunciat aquest dilluns que, malgrat que va anunciar que es presentaria a les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, no ho farà. Uns dies després que Luis Rubiales decidís convocar els comicis per al 17 d’agost, l’exporter del Reial Madrid ha rebutjat optar a rellevar-lo en el càrrec.

“El principal motiu que m’ha portat a prendre aquesta decisió és l’excepcional situació econòmica, social i sanitària que pateix el nostre país, que fa que les eleccions passin a un segon pla. Crec que és el moment de sumar i no dividir, perquè el futbol i la societat ho necessiten. En l’àmbit esportiu i federatiu cal centrar-se en com ajudar jugadors, clubs i competicions. I unes eleccions només desgastarien i farien que ens centressin en quelcom que, ara per ara, no és fonamental”, ha argumentat Casillas a través d’un comunicat.

L’excapità blanc ha explicat també que “no és una porta tancada al futur”, però que ell “volia un procés electoral just, transparent i realment participatiu que busqués el millor per al futbol espanyol” i creu que, “en aquesta ocasió, no s’ha apostat per això”. “Espero que en les pròximes eleccions sí que sigui així”, ha sentenciat abans de mostrar-se agraït a totes les persones que l’han acompanyat durant la seva precampanya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa