Casillas proposa una fórmula per acabar la temporada i Tebas la tomba

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha respost a la proposta d’Iker Casillas de concloure la temporada durant el mes de desembre i començar la nova “en any natural”. Segons el màxim dirigent de la patronal, això és inviable perquè suposaria perdre “milers de milions d’euros“.

“Ja s’han assenyalat noves dates que ens permetran acabar la temporada. Endarrerir el final i començar amb any natural suposa perdre una temporada. Què passaria amb els contractes de TV, dels jugadors, signats per diverses temporades, que suposen milers de milions d’euros?“, ha contestat Tebas a l’exporter del Madrid a través de Twitter.

Aquest mateix diumenge, Casillas, candidat a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha suggerit que la temporada ajornada per la pandèmia de coronavirus podria reprendre’s d’aquí a “3 o 4 mesos” i acabar al desembre, jugant-se en “any natural”, per a així adaptar-se al Mundial de Qatar de 2022, que se celebrarà al novembre.

“Com soluciones les dates de futbol europeu? Anul·les la temporada? Portes la competició a any natural? És a dir, si tot torna a estar bé en 3-4 mesos, jugar el que quedar i posar finals coperes i de Champions i Europa League el mes de desembre. El pròxim Mundial és al novembre de 2022. Ajustaments“, ha assenyalat a Twitter l’exjugador.

El passat 12 de març, la Lliga va anunciar la suspensió, “almenys durant les dues pròximes jornades”, de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, però el dia 23 del mateix mes la va suspendre de forma indefinida.Més notícies

Desenes d’espanyolistes retiren llaços grocs

Jornada tensa entre manifestacions independentista i policial

Un jugador del City organitza una festa sexual en ple confinament

Kyle Walker ha hagut de disculpar-se després de contractar dues prostitutes hores abans de publicar un missatge per instar els seus seguidors a quedar-se a casa

Paulinho revela el perquè del seu pas fugaç pel Barça

El brasiler recorda el seu any al Camp Nou en una entrevista a ‘RAC1’

Comentaris

    Ramon Abril 06, 2020 | 12:19
    Per aixecar els ànims dels espanyols, Marca avui torna a evocar i donar imatges de l'Espanya12 -Malta 1. Jo per idèntic objectiu l'altre dia vaig tornar a veure sencer el Madrid-Odense del 94.
    Ramon Abril 06, 2020 | 12:34
    I si això empitjora més encara, em reservo reveure i reviure la tanda de penals del Corea del Sud - Espanya del Mundial del 2002. Que ara fa dies que no la clico.

Nou comentari