El Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha estimat la sol·licitud presentada pel Rayo Vallecano i ha decidit suspendre cautelarment les sancions imposades al club madrileny després del partit davant l’Albacete, suspès el passat 15 de desembre pels insults proferits sobre el jugador visitant Roman Zozúlia. S’interrompen doncs els càstigs imposats la setmana passada al club madrileny: l’obligació de disputar a porta tancada la segona part d’aquell partit contra l’Albacete, la clausura parcial de l’Estadi de Vallecas durant dos partits i la multa de 18.000 euros.

Aquestes sancions van ser imposades pel Comitè de Competició de la RFEF després de la suspensió d’aquell partit corresponent a la jornada 20 de Segona Divisió, quan des d’un sector de l’estadi de Vallecas es van proferir càntics com ‘Ets un nazi’ i es van exhibir pancartes contra el jugador ucraïnès. Ara, el Comitè d’Apel·lació ha estimat la sol·licitud del Rayo, que ha demanat més temps per a redactar un recurs més elaborat.

“Atès que el club apel·lant anuncia l’ampliació amb arguments en profunditat dins del termini de què normativament disposa (fins al 14 de gener), aquest Comitè considera imprescindible valorar aquests arguments anunciats per a decidir en un assumpte d’especial rellevància com és el que dóna peu al recurs d’apel·lació plantejat davant nosaltres”, ha explicat l’organisme en la seva resolució.

Cal recordar que l’afició del Rayo ja va frustrar el fitxatge del davanter ucraïnès el 2017 per la seva disconformitat amb la ideologia del jugador. La suspensió del Rayo-Albacete va ser pionera, ja que va ser la primera vegada que se suspenia un partit a l’Estat espanyol per càntics que atempten contra un futbolista.

 Més notícies

Dura sanció de la Federació Espanyola al Rayo Vallecano pels crits de la seva afició contra Zozúlia

El club madrileny haurà de pagar una multa de 18.000 euros i veurà com el seu estadi és clausurat parcialment

Els jugadors del Rayo condemnen els càntics de la seva afició contra Zozúlia

"Fem una crida a eliminar qualsevol expressió de violència, racisme i xenofòbia dels nostres estadis de futbol", ha demanat la plantilla de l'equip madrileny mitjançant un comunicat

Nou comentari