Món Esport
Cap de setmana nefast pel futbol català
  • CA

Els tres equips catalans que competeixen en lligues de futbol professional, Barça, Espanyol i Girona, han punxat en els seus respectius partits i a més, els rivals directes no han fallat. Així, s’ha tancat un cap de setmana terrible per les aspiracions dels tres equips, que veuen com els objectius de la temporada queden una mica més lluny.

En primer lloc, el Barça va empatar a zero davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán. D’aquesta manera, servia en safata el liderat al Reial Madrid, que no ho ha desaprofitat i ha vençut davant la Reial Societat a Anoeta, malgrat la polèmica arbitral. Així, l’avantatge que els blaugrana havien aconseguit amb la derrota dels blancs contra el Betis just abans de l’aturada pel coronavirus s’ha esvaït. El Barça ja no depèn d’ell mateix.

Per la seva banda, l’Espanyol va perdre amb el Llevant a casa oferint una imatge molt grisa. Mallorca i Leganés van empatar el partit que van jugar entre ells, obtenint així un punt prou valuós per ambdós equips que situa altre cop els d’Abelardo a l’última posició de la Lliga. El Celta, un altre rival directe, ha estat molt contundent i ha vençut per 6-0 l’Alabès, mentre que l’Eibar ha tret un punt prou important.

Finalment, el Girona ha dit pràcticament adéu a l’opció d’aconseguir l’ascens directe amb la derrota contra l’Elx. Els alacantins són un rival directe dels blanc-i-vermells i els han superat en la zona de play-off. Els blanc-i-vermells poden donar gràcies de continuar en aquestes posicions privilegiades, ja que el Rayo Vallecano i el Mirandés també han punxat en els seus respectius compromisos.

Tot i això, no hi ha temps de lamentacions. Aquesta fase final de les dues lligues de futbol professional de l’Estat és frenètica i tots tres equips miraran de refer-se en els pròxims partits entre setmana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa