Continua el calvari de Neymar: no jugarà la Copa Amèrica

El futbolista es lesiona en l’amistós del Brasil contra Qatar i no podrà ajudar la ‘canarinha’ a assolir el tron d’Amèrica del Sud

Moments durs per a Neymar Jr: el seu calvari amb les lesions continua. La darrera, la que s’ha fet aquesta matinada abans del minut 20 de joc de l’amistós del brasil contra Qatar, el privarà de jugar la Copa Amèrica. La Confederació Brasilera de Futbol ha emès un comunicat en el qual ha explicat que l’estrella del PSG pateix “un trencament dels lligaments del turmell” i que, com a conseqüència d’aquest, ha estat desconvocat de la canarinha.

“La gravetat de la lesió fa que Neymar no estigui en condicions físiques ni tingui temps de recuperació suficient per participar en la Copa Amèrica que se celebrarà al Brasil”, ha explicat la CBF en un text en què també ha assegurat que ja s’està treballant per trobar-li un substitut de garanties. El Brasil ha guanyat Qatar amb bones sensacions abans d’iniciar el torneig oficial, però ha perdut la seva referència ofensiva i el seu líder sobre el terreny de joc.

Des que es va incorporar a la concentració de la selecció brasilera, les coses no li han anat gens bé a Neymar. Primer va saber que Tite li havia retirat la capitania per donar-li al seu amic Dani Alves i, pocs dies més tard, va sortir a la llum la denúncia per violació que una dona li havia fet. Ell es va defensar a través de les xarxes socials i va publicar un vídeo amb fotografies íntimes que encara el compromet més. Tot plegat ja evidenciava que aquesta no havia de ser la Copa Amèrica de Neymar, però la lesió (una més) ha acabat de confirmar-ho.

Més informació

Comentaris

    yoni Juny 6, 2019 4:55 pm
    no da una

Nou comentari