La Bundesliga es reprendrà a porta tancada a partir del 9 de maig

Els ministres presidents els estats alemanys de Baviera i Renània del Nord-Westfàlia, Markus Söder i Armin Laschet, han confirmat que han donat el seu vistiplau perquè la Bundesliga, aturada momentàniament a causa de la pandèmia del coronavirus, es reprengui en els seus territoris “a partir del 9 de maig” i a “porta tancada”.

Ambdós polítics han valorat positivament les propostes de la Lliga Alemanya de Futbol (DFL). Laschet ha insistit en el fet que han de garantir-se sense excepció totes les mesures d’higiene i seguretat. “Potser a partir del 9 de maig”, ha assenyalat sobre la represa, que s’haurà de dur a terme a porta tancada. “Un cap de setmana amb futbol és molt més suportable que un cap de setmana sense futbol”, ha assegurat.

“Els partits a porta tancada són possibles novament. És decisiu que el risc d’infecció es minimitzi”, ha dit el ministre de salut alemany, Jens Spahn, al diari Bild. Tant la Primera Divisió alemanya com la Segona estan suspeses fins a finals d’abril, però el director executiu de la DFL, Christian Seifert, ha explicat que “estem rebent senyals positius”. “Els polítics confien en nosaltres i nosaltres, sobretot els jugadors, hem de ser models a seguir”, ha subratllat.Més notícies

Nou comentari