La Bundesliga rectifica: hi haurà un minut de silenci abans dels partits

Els jugadors també lluiran braçalets negres, segons ha informat el president de la Lliga Alemanya de Futbol, Christian Seifert

El retorn de la Bundesliga va estar marcat per l’absència de minuts de silenci en homenatge a les víctimes del coronavirus abans dels partits. Aquest fet va generar força crítiques entre els afeccionats, que van condemnar que els dirigents de la lliga alemanya haguessin tingut tanta pressa a reprendre la competició però, d’altra banda, no haguessin tingut en compte la necessitat de recordar les persones que han perdut la vida per culpa de la Covid-19.

El president de la Lliga Alemanya de Futbol, Christian Seifert, ha anunciat que en les dues pròximes jornades sí que hi haurà un minut de silenci abans dels compromisos per “expressar la seva compassió”. Els jugadors, a més, lluiran braçalets negres. “A més, també volem manifestar el nostre agraïment etern i reconeixement a tots els integrants del sector de la salut que estan lluitant contra la pandèmia i els seus efectes”, ha afegit Seifert.

Més informació

Nou comentari