De Bruyne aplica bàlsam al City de Guardiola (0-3)

El Manchester City ha aconseguit retrobar-se amb la victòria i ho ha fet en un molt bon escenari. Els de Pep Guardiola han golejat l’Arsenal a l’Emirates Stadium gràcies, en gran part, al partidàs de Kevin De Bruyne que ha anotat un doblet i ha donat una assistència a Sterling (0-3). Per la seva banda, els gunners continuen en caiguda lliure malgrat la destitució d’Unai Emery i l’arribada de Fredrik Ljunberg.

El domini citizen ha estat evident des dels primers minuts del partit. Concretament des del segon, quan De Bruyne ha fet el primer amb un xut increïble davant del qual cap porter podria haver fet res. Han passat poc més de deu minuts i Sterling ha agafat la via ràpida per fer el segon i començar a sentenciar el partit amb una bona rematada, a passada, novament, del migcampista belga del City. Els de Guardiola tenien clar que no deixarien escapar el partit i n’han tingut prou amb una part per deixar l’Arsenal sense opcions. De Bruyne ha tornat a fer màgia en xutar la pilota molt ajustada al pal que ha perforat la xarxa malgrat la gran estirada de Leno.

En la segona meitat ja no ha calgut cap altre gol perquè els citizens aconseguissin la victòria, tot i que han tingut alguna ocasió més per fer el quart. D’aquesta manera, els de Guardiola es mantenen tercers a la classificació, a més d’una victòria del Leicester i a 14 punts d’un Liverpool que tot apunta que no deixarà escapar aquesta Premier League