El Bayern no falla en el seu retorn a la Bundesliga (0-2)

El Bayern de Munic no ha fallat en el seu retorn a la Bundesliga i ha assaltat l’Union Berlin amb comoditat (0-2) per mantenir els quatre punts d’avantatge respecte al Borussia Dortmund, que aquest dissabte va imposar-se en el derbi del Ruhr més estrany de la història.

Els de Hans-Dieter Flick han guanyat sense problema un rival que haurà de seguir pendent de la zona baixa i que no ha inquietat el líder. Sense treball en la seva àrea, el Bayern ha buscat el gol des del primer moment i l’ha trobat en Müller, encara que la diana ha estat anul·lada per fora de joc gràcies al VAR. No obstant això, Lewandowski, abans del descans i de penal, ha fet justícia al marcador.

Sense oposició en la segona part, el Bayern ha dosificat esforços i ha millorat amb l’entrada de Coman. Els de Munic han enllaçat un parell d’arribades i en un servei de cantonada Pavard ha sentenciat el partit. El Bayern ja té, gràcies al triomf, 58 punts, quatre més que el Dortmund, sis que el Mönchengladbach i set que el Leipzig, que aquest dissabte no va passar de l’empat.