El Bayern de Munic torna als entrenaments amb mesures especials pel coronavirus

El Bayern de Munic ha tornat aquest dilluns als entrenaments a la seva ciutat esportiva després de dues setmanes de confinament i amb mesures especials per complir les normes de seguretat higièniques i evitar la propagació del coronavirus.

Segons ha detallat el club bavarès en la seva pàgina web, jugadors i tècnics han tornat a reunir-se a la ciutat esportiva de Säbener Strasse, encara que s’han exercitat “en grups reduïts” i “sempre en coordinació amb les autoritats i responsables polítics i complint estrictament totes les mesures higièniques disposades amb l’objectiu de frenar la propagació del coronavirus”.

“Després del preceptiu escalfament, la sessió s’ha centrat en exercicis de carrera, xuts a porteria i treball tècnic. Tots els exercicis s’han realitzat de forma que es pogués mantenir la distància mínima requerida”, ha ampliat el club. El capità de la plantilla, Manuel Neuer, ha reconegut que han viscut “una sensació molt estranya” amb aquest retorn al treball tan restringit a causa de la pandèmia.

“Però també ha estat bé tornar a veure en persona la resta de l’equip. Vull donar les gràcies al club i a totes les persones involucrades que han contribuït al fet que, en aquests temps tan difícils, tinguem la possibilitat de poder realitzar entrenaments específics de futbol en el terreny de joc”, ha valorat el porter, immers en plena negociació amb el Bayern per renovar el seu contracte.Més notícies

Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus

El Manchester City comunica la defunció, als 82 anys, de la mare del tècnic de Santpedor

Els jugadors del Bayern es rebaixen el sou

Tots els futbolistes, la junta directiva i la junta supervisora hauran de sotmetre's a aquesta retallada salarial

Nou comentari