Món Esport
Una batalla campal a Mèxic provoca nombrosos ferits i es parla de 15 morts
  • CA

Lamentables imatges les que han tingut lloc durant la nit de dissabte al camp del Querétaro, equip mexicà. Diversos aficionats d’aquest club han protagonitzat una batalla campal amb seguidors de l’Atlas. Aquesta batussa va comptar amb cops de puny i peu, llançament de cadires i agressions amb altres objectes com corretges. Els fets van tenir lloc quan s’estava disputant la segona meitat del partit i l’equip local guanyava per 1-0 i els seguidors locals van envair la zona on estava ubicada l’afició visitant. La magnitud de la baralla va ser tal que l’àrbitre va decidir suspendre el partit i els futbolistes de tots dos equips van haver de refugiar-se als vestidors. La gent que estava a les graderies també va haver de fugir per evitar que la batussa els pogués afectar. De fet, la majoria dels aficionats van saltar al terreny de joc per tal de buscar un lloc segur.

Les autoritats mexicanes asseguren que, de moment, no tenen constància que cap persona hagi mort per culpa d’aquesta batalla campal. No obstant això, sí que reconeixen que hi ha 22 ferits, nou dels quals han estat traslladats a l’hospital. Costa de creure que no hi hagi cap víctima mortal fruit d’aquesta baralla perquè les imatges que han compartit diversos usuaris a les xarxes socials mostren gent inconscient a l’interior de l’estadi i coberta de sang. La premsa mexicana assegura que almenys haurien mort quinze persones durant aquesta batussa.

¿Aquesta ha de ser la seu del Mundial 2026?

Els fets que van succeir a Querétaro han fet que molta gent es plantegi si és adequat que Mèxic sigui una de les seus del Mundial 2026. Aquest país serà amfitrió de la Copa del Món dintre de quatre anys juntament amb Canadà i els Estats Units. Tot i això, cal recordar que la FIFA no ha estat capaç de retirar la seu del Mundial 2022 a Qatar tot i que han mort milers de persones per les condicions infrahumanes en què treballen durant la construcció dels estadis que albergaran aquesta competició. Per tant, costa creure que es pugui prendre la decisió de prohibir a Mèxic acollir la cita mundialista del 2026.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola explica les seves intencions amb Haaland
Notícia: Guardiola explica les seves intencions amb Haaland
Comparteix
El tècnic del Manchester City ha assegurat que "necessitem un davanter centre"
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta sorprèn amb les seves declaracions sobre Haaland
Notícia: Laporta sorprèn amb les seves declaracions sobre Haaland
Comparteix
El president blaugrana nega que existeixin negociacions amb Haaland

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa