El Barça fa els deures en una jornada clau (5-0)

El Barça femení segueix imparable. Les jugadores de Lluís Cortés han fet els deures i han superat el Llevant per cinc gols zero en una jornada clau per consolidar el liderat. L’Atlètic de Madrid, que ha guanyat el duel directe amb el Deportivo de la Corunya, recupera la segona posició i segueix a un sol punt de les blaugrana.

El Barça ha dominat tot el partit contra el Llevant, però ha estat en els darrers minuts quan les blaugrana han aconseguit un resultat més ampli. Les locals han aconseguit marcar més gols al Llevant en un partit que els portaven encaixats en els set partits anteriors (4).

Graham ha fet el primer amb una rematada en el segon pal després d’una centrada de Leila en el minut 40. La jugadora noruega ha forçat un penal cinc minuts després i Alexia ha posat el 2-0 abans del descans des dels onze metres.

Les jugadores de Lluís Cortés han sentenciat en els últims tres minuts de partit. Jenni Hermoso ha fet el tercer després d’un mal refús de la portera visitant. Dos minuts després l’exjugadora de l’Atlètic de Madrid ha tornat a marcar i ha fet el seu desè gol aquesta temporada. Hamraoui ha fet el cinquè en el minut 89.

L’Espanyol s’enfonsa una mica més

L’Espanyol ha sumat la setena derrota en vuit partits i segueix com a cuer de la Lliga. Les jugadores periques han estat capaces d’igualar un gol inicial del Rayo Vallecano amb una diana de Paloma en el minut 25, però s’han tornat a escapar els punts en el tram final del partit amb un gol de les locals en el minut 77. La victòria de l’Sporting de Huelva contra el València ha deixat a l’Espanyol a quatre punts de la salvació.