Món Esport
L’Atlètic no registra més positius i podrà disputar els quarts de la Champions
  • CA

Tranquil·litat al Wanda Metropolitano. L’Atlètic de Madrid ha informat aquest dilluns que les noves proves a les quals s’ha sotmès la plantilla i el cos tècnic matalasser no han registrat més resultats positius per coronavirus que els d’Ángel Correa i Sime Vrsaljko, els dos futbolistes contagiats i apartats de la dinàmica de l’equip.

Després d’anunciar aquest diumenge que dos dels components de l’expedició matalassera que havia de viatjar a Lisboa per a la Final a 8 de la Lliga de Campions havien donat positiu per Covid-19 en els tests del dissabte, la primera plantilla i els membres del cos tècnic han passat nous tests i “els resultats han estat negatius en tots ells“, per la qual cosa aquest dilluns a la tarda han pogut tornar als entrenaments.

A més, el club madrileny ha explicat que, “seguint el protocol sanitari, també s’han realitzat aquestes proves els familiars que conviuen amb els dos casos positius, i totes elles han donat negatiu”. En aquest sentit, i després de rebre els serveis mèdics “l’autorització de tots dos casos per revelar la seva identitat i acabar així amb les especulacions”, l’Atlètic ha donat a conèixer que els dos afectats eren Ángel Correa i Sime Vrsaljko.

“El primer equip tornarà aquesta tarda als entrenaments amb l’absència d’Ángel Correa, que roman aïllat en el seu domicili sense presentar simptomatologia”, ha apuntat el club blanc-i-vermell, que perd per al partit del dijous davant el Leipzig un jugador important per a Diego Pablo Simeone. D’altra banda, el croat “es trobava al marge del grup recuperant-se d’una lesió” i “romandrà en el seu domicili per decisió dels serveis mèdics, encara que el seu cas és considerat com a resolt per les autoritats sanitàries en ser asimptomàtic i haver generat anticossos fa diversos mesos”.

“Els doctors supervisaran el seguiment de tots dos jugadors tal com marca el protocol sanitari”, ha insistit l’Atlètic de Madrid, que ha donat les gràcies als mitjans de comunicació “pel respecte mostrat cap a la privacitat d’aquests dos casos”. El club també ha indicat que al costat dels 21 futbolistes que resten de la primera plantilla, viatjaran a Lisboa els jugadors del planter Alex Dos Santos (porter), Manu Sánchez (defensa), Rodrigo Riquelme (davanter) i Toni Moya (migcampista).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa